Rumah Teres Dua Tingkat Unit Tepi Utk Disewa di Matang Kuching, Sarawak

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: September 19, 2018 10:29 am
Contact Name: majid
Price: RM1000
Region: Sarawak
Location: Taman KOPODIMS, Matang, Kuching
Phone: 0133065110
Tags: , ,

Rumah Teres Dua Tingkat Unit Tepi Utk Disewa di Matang Kuching, Sarawak Rumah Teres Dua Tingkat Unit Tepi Utk Disewa di Matang Kuching, Sarawak Rumah Teres Dua Tingkat Unit Tepi Utk Disewa di Matang Kuching, Sarawak Rumah Teres Dua Tingkat Unit Tepi Utk Disewa di Matang Kuching, Sarawak

Rumah teres 2 tingkat unit tepi utk disewa yang terletak di Taman KOPODIMS, Jalan Matang, Kuching. Mempunyai laman yang luas berserta pokok buah2-an yang sudah berbuah seperti jambu air,manga, jambu batu dan kelapa. persekitaran yang hijau, tenang, kejiranan yang baik dan mesra serta pelbagai kemudahan termasuk sekolah rendah, surau serta keselamatan yang terjamin memandangkan kawasan ini adalah perumahan anggota keselamatan.

Dari segi lokasi, 10-20 minit ke pusat Bandar Kuching , 5-10 minit ke kemudahan pasaraya, kedai, klinik, ATM, kedai makan, petrol pump dll. Akses ke Highway Telaga Air New Gov. Admin kurang dari 1km. Harga sewaan bulanan bermula RM1000 sahaja dengan kelengkapan asas sedia ada seperti kabinet dapur, grill, elektrik, air dan kipas siling. Ruang dapur juga telahpun di extend dan renovate. Langsir baru akan sediakan.

Tawaran HANYA untuk penyewa Beragama Islam dan berkerja tetap dengan kerajaan SAHAJA!!! Penyewa berkeluarga amat digalakkan. Rumah sudah boleh diduduki. Deposit sebulan (Rm1000) dan api air (rm200+rm200).

Utk maklumat lanjut, hubungi:
013-3065110 majid

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam