Rumah Sewa 2 Tingkat di Kuching, Sarawak

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: April 18, 2019 9:14 am
Contact Name: majid
Region: Sarawak
Location: Taman Kopodims, Matang, Kuching
Phone: 0133065110
Tags: , ,

Rumah Sewa 2 Tingkat di Kuching, Sarawak Rumah Sewa 2 Tingkat di Kuching, Sarawak Rumah Sewa 2 Tingkat di Kuching, Sarawak Rumah Sewa 2 Tingkat di Kuching, Sarawak

Rumah teres 2 tingkat unit tepi utk disewa yang terletak di Taman KOPODIMS, Jalan Matang, Kuching. Mempunyai laman yang luas berserta pokok buah2-an yang sudah berbuah seperti jambu air,manga, jambu bantu dan kelapa. Persekitaran yang hijau, tenang, kejiranan yang baik dan mesra serta pelbagai kemudahan termasuk sekolah rendah, surau serta keselamatan yang terjamin memandangkan kawasan ini adalah perumahan anggota keselamatan.

Dari segi lokasi, 10-20 minit ke pusat Bandar Kuching , 5-10 minit ke kemudahan pasaraya, kedai, klinik, ATM, kedai makan, petrol pump dll. Akses ke Highway Telaga Air New Gov. Admin kurang dari 1km. Harga sewaan bulanan RM1000 sahaja dengan kelengkapan asas sedia ada seperti kabinet dapur, grill, kipas siling di setiap bilik tidur dan ruang tamu serta langsir akan turut disediakan. Ruang dapur juga telahpun di extend dan renovate.

Tawaran HANYA untuk penyewa Beragama Islam dan berkerja tetap SAHAJA!!! Penyewa berkeluarga amat digalakkan. Rumah sudah boleh diduduki bermula 1 Mei 2019. Deposit sebulan (Rm1000) dan api air (rm200+rm200). Direct owner dan Tertakluk terma dan syarat TA.

Utk maklumat lanjut, hubungi:
013-3065110 majid (K.Lumpur)

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam