Bilik sewa untuk lelaki yang berkerjaya dan Pelajar

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: October 23, 2018 7:46 pm
Contact Name: Zefy Akhtar
Price: RM230
Region: Kuala Lumpur
Location: Damansara
Phone: 0172301916
Tags:

Bilik sewa untuk lelaki yang berkerjaya dan Pelajar Bilik sewa untuk lelaki yang berkerjaya dan Pelajar Bilik sewa untuk lelaki yang berkerjaya dan Pelajar Bilik sewa untuk lelaki yang berkerjaya dan Pelajar

Bilik sewa untuk lelaki yang berkerjaya, amanah,jujur dan pembersih, saya mempunyai dua 2bilik yang masih kosong. Cara pembayaranya, satu bulan sewa+ satu bulan deposit (1+1).

1.Bilik Master: MYR500, mempunyai penyaman udara(aircond), bilik air persendirian, water heater. Bilik tersebut boleh sharing dengan kawan-kawan anda.

2.Bilik Medium Sharing : MYR230 mempunyai katil dan tilam, sesuai untuk lelaki yang inginkan jimatkan kos sara hidup.

Kadar sewa tersebut all in elektrik dan air, rumah tersebut mempunyai unifi 100 mh, sesuai untuk anda yang ingin menonton neflix, you tube etc. Selain itu juga,rumah ini dilengkapi dengan mesin basuh, anda tidak perlu keluarkan duit untuk ke dobi, #safebajetciput. Dibenarkan untuk memasak dsb. Yang paling penting housemate semua friendly, tiada masalah untuk berkongsi pandangan. Done.
whatsApp saya.
Abang chik.
017-2301916.

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam