Bilik Sewa Murah RM130 Seksyen 7 Pusat Komersial

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: August 22, 2019 4:56 pm
Contact Name: Fatihah Husna
Price: RM130
Region: Selangor
Location: Seksyen 7 Shah Alam
Phone: 0186171640
Tags:

Bilik Sewa Murah RM130 Seksyen 7 Pusat Komersial

👧 Satu Kekosongan utk perempuan (kemasukan September 2019)
🌲Pusat komersial seksyen 7
🏢Tingkat 4 (sebab tu sewa murah)
💵Deposit rm150
💵Sewa rm 130 seorg( x trmasok Bill)
🏠 satu bilik master 3 org
🛏️Double decker (Bawah)

🍳Boleh memasak
👗Ada mesin basuh
🍧Ada peti sejuk
😴Ada katil n tilam
🏡Rumah selesa, 6 org sebuah umah
🚿Bil api air lebih kurang rm 10 mcm tu seorg
🚌Ada laluan bas selangorku.. Ada route ke unisel, sacc mall, pkns, bas rapid, hentian pertama bas uitm (dkt dgn bus stop)
🍜🍛Senang dpt makanan.. Sbb pusat komersial ni rumah kedai..
🛍Ada giant.. Boleh jln kaki.. Dekat sgt..
👮Ad balai polis in case ap2 jdi
🍕🍟🍔KFC, PIZZA HUT, MCD sebelah rumah shj

👭Tingkat 4 kalau mula2 je penat, dah lama rse biasa.. Yg ada asma pun x semput naik atas 😝😝

✔️sesuai utk pelajar dan org bekerja(wanita)
✔️ rumah ada 2 student 4 kerja

For more details
http://wasap.my/60186171640

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam