Rumah teres setingkat Taman DesaSaujana

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: February 3, 2017 4:45 pm
Contact Name: Mohd Helmi
Price: RM1300
Region: Selangor
Location: Sungai Merab
Phone: 0162327354
Tags:

Rumah teres setingkat Taman DesaSaujana Rumah teres setingkat Taman DesaSaujana Rumah teres setingkat Taman DesaSaujana Rumah teres setingkat Taman DesaSaujana

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Di sini saya ada sebuah rumah teres setingkat untuk di sewa bagi kemasukkan pertengahan bulan Febuari 2017. Rumah masih di bawah pengubahsuaian dan dijangka siap sepenuhnya awal Febuari 2017. Lokasi rumah adalah di taman desa saujana, sungai merab,berdekatan dengan kawasan bandar baru bangi, Selangor.

1. 5 minit ke Putrajaya dan PICC
2. 10 minit ke Alamanda Putrajaya dan IOI City Mall, Putrajaya
3. 15 minit ke UKM dan 20 minit ke UPM
4. 20 Minit ke Komuter UKM
5. 20 Minit ke Hospital Serdang

Sekiranya berminat bolehlah menghubungi saya untuk melihat keadaan rumah dan membuat tempahan awal. Segala info lanjut bolehlah hubungi saya (En. Helmi)

Terima Kasih

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam