Rumah Sewa di Kuching

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: October 6, 2017 9:23 am
Contact Name: majid
Region: Sarawak
Location: Taman Kopodims
Phone: 0133065110
Tags:

Rumah Sewa di Kuching Rumah Sewa di Kuching Rumah Sewa di Kuching Rumah Sewa di Kuching

Rumah teres 2 tingkat unit tepi utk di sewa yang terletak di Taman KOPODIM, Jalan Matang, Kuching. Ia mempunyai laman yang luas, privasi yang terjamin, persekitaran yang hijau, aman dan damai,kejiranan yang baik serta dekat dgn jalan utama dan pelbagai kemudahan termasuk surau serta yang paling penting aspek keselamatan yang paling tinggi memandangkan kws ini adalah perumahan utk pegawai polis.

10-20 minit ke pusat Bandar Kuching , 5-10 minit ke sekolah rendah/menengah, pasaraya, klinik,ATM, Kedai makan ,petrol pump dll. Harga sewaan bulanan bermula RM1000.00 sahaja dengan kelengkapan asas sedia ada seperti kabinet Dapur, elektrik, air dan kipas siling dan grill. Ruang Dapur telahpun di extend.

Penyewa Berkeluarga Beragama Islam amat digalakkan. Rumah sudah boleh diduduki pada 1 Oktober 2017 ke atas.

Utk maklumat lanjut, hubungi:
013-3065110 majid

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam