Mencari rumah sewa murah kawasan Bandar Melaka

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: March 24, 2017 5:01 pm
Contact Name: NURUL AISHAHKIRIN BINTI HARON
Region: Melaka
Location: Melaka atau Batu berendam atau sekitarnya
Phone: 0122462318
Tags: , , , , , , , ,

Assalammualaikum…Saya berkeluarga Dan Masih Lagi Mencari rumah yang untuk disewakan..Bulanan budget yang Saya mampu RM 250-350…Saya tak kisah rumah di kawasan kampung/ TAMAN yang penting tidak terlalu berjauhan dengan Bandar Melaka…Kerana Saya perlu ulang alik Utk bekerja Dan agak Jauh tinggal di kawasan Sini..
Jika rezeki saya Dan keluarga SEBELUM AWAL BULAN APRIL 2017..Sebab tuan rumah disini hendak tinggal kembali do kediaman mereka..jadi blaku Pendesakan..Tapi sy faham..

Jika dalam BULAN MARCH 2017 pun ok..Alhamdulillah..Sekali Lagi sy mohon jasa Baik anda Semua sekiranya dapat membantu sy boleh what apps no sy 012 246 2318..Atau mesej di sini.. sy mendoakan hanya Allah Sahaja yang mampu membalas kebaikan anda dunia hingga akhirat..Aamiin..Anda nak beri banyak2 pun tak apa jadi lebih Mudahan sy membuat perbandingan Dan Harga..Trima kasih..😊at the same time -feeling😥

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam