Results for Mencari rumah sewa

Mencari Rumah Sewa Sekitar Kawasan Hutan Melintang

$400Mencari rumah sewaPerak

Saya mencari rumah sewa sekitar kawasan hutan melintang, simpang empat atau bagan dato.

BILIK SEWA KEMASUKAN OGOS 2015 WANITA MUSLIM

BilikSelangor

Malay Women only.. 😉 – Nice housemates

Bilik C-Class RM450 Landed House Tmn Lestari Putra

$450BilikSelangor

Bilik untuk disewa – C-CLASS RM 450 -NEGOTIABLE!!! NEGOTIABLE!!! #Warning!! Untuk yang mengutamakan keselesaan setelah penat seharian bekerja. #Malay Chinese Indian...

Bilik B-Class RM470 NEGO Landed House Tmn Lestari Putra

$470BilikSelangor

Bilik untuk disewa – B-CLASS RM 470 -NEGOTIABLE!!! NEGOTIABLE!!! #Warning!! Untuk yang mengutamakan keselesaan setelah penat seharian bekerja. #Malay Chinese Indian...

Mencari rumah sewa

Mencari rumah sewaMelaka

Tak kisah rumah taman atau rumah kampung Asalkan rumah bawah (kalau jenis yg bertingkat macam apartment/townhouse pn boleh asalkan tingkat bawah)

Housemate Wanted..!!

RumahSelangor

Kondominium Kristal (Blok 3, Level 1) Perempuan Master bedroom (attached with toilet) 2 kekosongan (3 org sebilik) Half furnished: Washing machine auto, 2 fridge, dapur,...

Rumah Sewa – Mantau Indah 2

$450RumahNegeri Sembilan

Berminat boleh hubungi saya

Mencari rumah sewa Bandar Baru Bangi

$1000RumahSelangor

Saya berminat mencari rumah teres dua tingkat 4 bilik untuk disewa berharga di bawah RM1,000. Jika ada, boleh Whatsapp saya. Terima kasih.

mencari rumh sewa

Mencari rumah sewaKuala Lumpur

saya mencari rumah sewa sekitar cheras..

bilik / rumah utk di sewa

$250BilikKuala Lumpur

kemasukkan segera Julai – Ogos 2015 kemudahan dalam rumah lengkap sedia utk digunakan hubungi saya segera 0111-0765176

RUMAH TERES 2 TINGKAT UNTUK DISEWA DI SERI ISKANDAR PERAK

$1000RumahPerak

– RUMAH BARU KELUASAN(22×70 M PERSEGI) – 4 BILIK TIDUR, 3 BILIK AIR – KEMUDAHAN LAMPU DAN KIPAS DISEDIAKAN – BERHAMPIRAN LEBUH RAYA IPOH LUMUT...

Mencari Rumah Sewa 2 Bilik

RumahKuala Lumpur

Mencari rumah/appartment 2bilik berdekatan Universiti Malaya. Ingin menyewa mula pada 1 September 2015

MENCARI APARTMENT / RUMAH SEWA UNTUK SEBULAN AUGUST DI DUTAMAS / DEKAT MASJID WILAYAH DUTA

Mencari rumah sewaKuala Lumpur

Saya mencari rumah sewa/apartment selama sebulan pada bulan ogos dar 01hb hingga 30hb kerana ada kursus pengajian alquran di masjid wilayah duta. Harap dapat hubungi saya...

Mencari rumah sewa sekitar Putrajaya

Mencari rumah sewaSelangor

Saya memerlukan apartment/rumah utk disewa sekitar area Putrajaya (Kajang, Bangi, Sepang, Dengkil,etc) bagi menampung keluarga saya. Boleh masuk mulai Ogos 2015 dan...

rumah Sri penggaram SP16 untuk sewa

$450RumahJohor

Low cost house,2 bilik,boleh parking.untuk keluar kecil. Kosong,baru Cat,new Wiring,new Door. No 57 Lorong SP16 Tmn Sri penggaram.BP 016-6631277 Chin

Mencari rumah sewa bandar baru bangi

$1000RumahSelangor

Mencari rumah sewa berhampiran bdr baru bangi mulai Julai 2015

RUMAH SEWA DI BANDAR COUNTRY HOMES

$1100RumahSelangor

Kemudahan : Berhampiran Masjid/Surau Berhampiran Sekolah Pengangkutan Awam Taman Permainan Berhampiran Shopping Complex Berhampiran Pusat Jagaan kanak-kanak Berhampiran...

— Short Term Rental at Teluk Intan, Perak —

$30.00BilikPerak

— Short Term Rental at Teluk Intan, Perak — – Lowest Room Rates – Clean & Comfortable – Near Teluk Intan Town – Fully Furnished,...

mencari rumah untuk disewa..URGENT

$600Mencari rumah sewaNegeri Sembilan

sy mencari rumah untuk disewe…area senawang, seremban… kalo blh nk pindah b4 raye ni… kalo sape2 tau blh wasap or msg sy x? urgent sgt…. 013-3923948

mencari rumah sewa

Mencari rumah sewaKuala Lumpur

saya mencari rumah untuk disewakan, sewa rumah sekitar RM500-RM700. sudah bekerluarga, bekerja. klau boleh berdekatan dgn LRT. kemasukan julai-ogos. klau ada blh whtsapp sy...

Rumah Pangsapuri Flat Untuk Sewa

$270BilikKuala Lumpur

Saya nak sewakan.. bujang perempuan, jujur pembersih dan bekerja. rumah boleh masak, suasana rumah sangat bersih…

Rumah Untuk Disewa

$900RumahMelaka

UNTUK DISEWA Rumah Teres Setingkat (20 x 70) Bilik Tidur : 3 Bilik Air : 2 Ruang Tamu (partly furnished) Beralamat : Taman Kesidang, Kampung Lapan, (Pusat Bandar), Melaka...

RUMAH SEWA 2 TINGKAT UNTUK DISEWA DI SERI ISKANDAR

$850Mencari rumah sewaPerak

• Rumah teres 2 tingkat untuk disewa. • 4 bilik tidur, 3 bilik air, dapur,ruang tamu serta balkoni. • Lokasi: Bandar Universiti, Seri Iskandar, Perak. • Lokasi berhampiran...

Bilik master bedroom (kongsi) untuk disewa

$334.00Mencari rumah sewaKuala Lumpur

-Kemasukan segera!!! Julai 2015!!! -TV (astro). -Dapur masak. -Peti Sejuk. -Mesin basuh. -Terdapat tandas dalam bilik. -Kemudahan awam (lrt,teksi&bas disebelah tempat...

rumah sewa apartment vista seri alam

$1200RumahJohor

fully furnished 3 bilik 2 bilik air boleh hubungi zaim 01120569364

MENCARI RUMAH SEWA TERES SEKITAR HULU SELANGOR

$500RumahSelangor

Mencari rumah sewa teres dalam lingkungan harga rm500 untuk disewa pada bulan ogos 2015. Diduduki oleh keluarga.

RUMAH SEWA (Medium Cost ) DI MERU PERDANA IPOH

$600RumahPerak

1. Mydin Store 2. Terminal Amanjaya 3. Kompleks Kerajaan Persekutuan ie JPN, Imigresen, Bomba, SPRM 4. Lebuhraya Utara Selatan 5. Diantara Chepor, Jelapang. 6. Jarak ke...

Bilik untuk disewa Golden Villa Kondominium RM300 (nego)

$300BilikSelangor

rakan serumah diperlukan : berdekatan : speedmart 99 ,pasaraya econsave,pasaraya Giant, McDonald, Shell, BHP, KTM Bukit Badak. sempadan Klang dan Shah Alam. rumah 4 bilik....

rumah sewa klang atau shah alam

$500RumahSelangor

saya dah isteri mencari rumah bagi kemasukan 1 jan 2016.

Double storey house Seksyen 24 Shah Alam Selangor

$2500RumahSelangor

Others: Cooking Allowed | Near KTM/LRT | Washing Machine Bathroom: 3 Furnished: Fully Furnished Monthly rent: 2400 RM Property Type: Double storey Bedrooms: 4 Size: 1400...

Mecari rumah sewa area puchong.pasangan baru nak belajar erti hidup

Mencari rumah sewaSelangor

Saya mencari rumah sewa dalam lingkungan harga rm500 – 700 di kawasan area puchong.saya mempunyai 2 org anak masih kecil yg tiada tempat berlindung.

Urgent!!!! Mencari rumah sewa area Teluk Intan

Mencari rumah sewaPerak

Saya mencari rumah untuk disewakan dengan segera di teluk intan. Kalau tuan/puan ada rumah untuk disewakan, sila hubungi/sms 017-5523459

sewa rumah

RumahPerak

mencari rumah sewa. nak sewa untuk 4 bulan sy pratikum dkat smk tengku menteri. mintak tolong rakan2 jika ada rumah sewa.

mencari rumah sewa sekitar meru klang

$450.00RumahSelangor

saya sedang mencari rumah sewa di kawasan meru klang.

cari sewa rumah di kawasan pengkalan ipoh dengan kadar segera!!!

$400Mencari rumah sewaPerak

saya ingin mencari rumah setingkat dilokasi taman botani, pengkalan, pasir puteh, dan kawasan yg brdekatan untuk diduduki pada bulan 1 / 7 / 2015. saya sudah bekeluarga dan...

Urgent!!! Bilik Untuk Disewa Bukit Angkasa, Bangsar

$330BilikKuala Lumpur

-satu bilik untuk disewa di bukit angkasa, bangsar. -berdekatan dgn lrt, ktm, kl sentral, -bilik single not sharing. -deposit 2+1 -kemasukan segera. -bilik fully furnished

nak sewa rumah

$400RumahNegeri Sembilan

saya nk mnyewa rumah sewa

Urgent!!! Bilik Untuk Disewa Bukit Angkasa, Bangsar

$330BilikKuala Lumpur

Details: -Terdapat satu bilik kosong untuk disewa di Flat Bukit Angkasa Blok 12. Not sharing. -Sewa bilik adalah RM 330 termasuk api dan air. Deposit (2 +1) -rumah...

Rumah Untuk Disewa di Parit Raja

$850Mencari rumah sewaJohor

>Lokasi di Pekan Parit Raja,Batu Pahat.(Taman Gemilang) >3 bilik 2 bilik air (22’x70′) >Kemudahan:berhadapan dengan Taman Permainan,berdekatan dengan...

MENCARI RUMAH SEWA – SERDANG/SERI KEMBANGAN/BALAKONG

$800RumahSelangor

Saya sedang mencari rumah sewa dikawasan Serdang, Seri Kembangan, Balakong untuk diduduki bersama keluarga. Kemasukan bermula pada bulan Ogos 2015. Jika pemilik kediaman...

RUMAH TERES DI LAMAN BAKAWALI, KOTA SERIEMAS, NILAI

$1350.00RumahNegeri Sembilan

* Rumah Teres Baru (2 Tingkat) – 4 Bilik tidur & 3 bilik air – mulai bulan JUN 2015 * Kelengkapan rumah yang ditawarkan – TV & Mesin Basuh –...

rumah sewa

Mencari rumah sewaMelaka

saya mencari rumah sewa dengan kadar segera…sya mempunya pekerjaan tetap sebai guru..kepada owner yang mencari penyewa boleh cal sya

TAMAN SRI KOTA HOUSE FOR RENT

$850RumahKedah

– 3 rooms 2 bathrooms , partially furnished – All rooms equipped with ceiling fan & lights – Window all equipped with iron grilled – Corner unit...

mencari rumah/bilik sewa untuk kemasukan bulan julai/Ogos/September/Oktober/November/Disember.

$450Mencari rumah sewaKuala Lumpur

saya mencari rumah/bilik sewa sekitar bukit angkasa untuk memudahkan pergi kerja.. Hanya rumah sekitar bukit angkasa.. ingin segera,.. tidak kira bulan apa rumah/bilik...