Bilik B-Class RM470 NEGO Landed House Tmn Lestari Putra

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: July 5, 2015 11:15 pm
Contact Name: Firdaus
Price: RM470
Region: Selangor
Location: Seri Kembangan
Phone: 0176926972
Tags: , , , , , , , , , , ,

Bilik untuk disewa – B-CLASS RM 470 -NEGOTIABLE!!! NEGOTIABLE!!!

#Warning!! Untuk yang mengutamakan keselesaan setelah penat seharian bekerja.
#Malay Chinese Indian are welcome to rent.
#I am the house owner. DIRECT NEGOTIATE. Priority to working-class people
#KEMASUKKAN SEGERA!!! AVAILABLE AT ANY TIME!!

============
Address
============
Jalan LEP3/6 Taman Lestari Putra, 43300 Seri Kembangan Selangor
GPS : 2.995558, 101.658122

=============
Bilik tidur
=============
1) BRAND NEW!! Katil yang kukuh dah trendy
2) BRAND NEW!! Tilam 5 Inch yang empuk
3) BRAND NEW!! Bantal yang empuk
4) BRAND NEW!! Wardrobe baju 3 pintu yang boleh memuatkan pelbagai koleksi-koleksi pakaian anda
5) 1 unit kipas celling yang jimat ruang
6) 1 unit lampu modern style ala-ala hotel 4 bintang
7) Bakul sampah
8) Langsir yang trendy ala-ala macam rumah sendiri

#Datang bawa baju je 🙂

=============
Bilik air
=============
1) Toilet
2) Shower
3) Sink
4) Penyangkut baju
5) Rak toiletries

** Bilik air ini dikongsi dengan seorang lagi tenant lain **

==============
Dapur
==============
1) Dapur dan periuk nasi
2) Electric water Kettle
3) Fridge
4) Kitchen cabinet
5) Pelbagai pinggan mangkuk cawan

===============
Utiliti lain
===============
1) Washer machine fully automatic 7KG yang menjanjikan basuhan sempurna
2) HyppTV untuk penggemar siaran TV internasional
3) WIFI, semestinya ada. Kelajuan tidak lagi dipertikaikan. yang penting UNLIMITED
4) Iron unit available.
Parking kereta mudah, sebab depan rumah x de umah orang lain
5) Security 24hrs, kompom guard akan buat patrol 24-7. Jiran pon baik-baik.

===============
Lokasi Favorite
===============
-Putrajaya – 15minit
-Seri Kembangan – 10 minit
-Puchong – 20minit
-Subang -30minit
-KL -40minit
-Shah Alam – 30 minit
-PJ – 30 minit
-Bukit Jalil – 20 minit

**may change during peak hour, traffic jammed and so on

===================
Place of Interest
===================
1)Health care
-Hospital Serdang – 15 minit (10KM)
-Hospital Putrajaya – 15 minit (13KM)
-Banyak clinic-clinic panel berhampiran tak sampai 5KM pun.

2)Shopping
-Jaya Jusco – 8 minit (4.4KM)
-Giant Hypermarket – 6 minit (2.5KM)
-Pasar borong Selangor – 9 minit (5KM)
-IOI Mall Puchong – 20 minit (15KM)
-The Mines Shopping Mall – 20 minit (15KM)
-NEW!!! Downtown akan dibuka di Prima Tropika – 7minit (3KM)

3)Food place
-Banyak kedai2 ala2 masakan thai di sini 4-5KM Radius
-Kedai mamak pun banyak 4-5KM Radius
-KFC Equine Park – 8 minit (4KM)
-Mc Donald Equine Park – 8 minit (4KM)

4)Car Maintenance and Wash
-Workshop and Car Wash 4-5KM Radius

5)Petrol Station
-Pertronas – 8 minit (4KM)
-Shell – 8 minit (4KM)
-Petron – 8 minit (4KM)

===========================
Advance/Deposit Payment Information
===========================
1 X Deposit Rumah = RM470
1 X Sewa Rumah = RM 470
1 X Deposit UNIFi = RM50
1 X Deposit Utility (Water) =RM50
1 X Deposit Utility (Electicity) =RM50
1 X Deposit Security =RM20

TOTAL = RM1110

Raya Promotion!!! Just Pay RM 1000, You save 11%. GOOD DEAL!

=================================
Montly Rental Payment Information
=================================
Every month RM 470 nett termasuk UNIFI, Utility (Air+ Electricity), dan security

===============
Important Information
===============
## Semua T&C ada dalam tenancy agreement- Sila baca sebelum sign 🙂
## 100 % Satisfaction Guarantee – macam duduk rumah sendiri, SELESA and SELAMAT
## Pembersih
## NO Drug, Contraband, NO Pet NO Boy Friend allowed, No Girl Friend and No Bohsia/Cikaro/ are allowed. NO kawan-kawan nak dtang lepak. This is owner privilege, please respect
## Bayar sewa ikut time as agreement.
## Boleh terima teguran
## Tak mencuri
## Jangan buat hal dengan jiran or other tenent (Gaduh, sabotage, etc..)

100% Satisfaction Guarantee. I provide the facility, You maintained it. Live happily and peaceful. Pergi kerja tenang je.

===================
Contact Information
===================
Whatsapp/Call/Email/Wechat/SMS

Firdaus call/whatsapp: 0176926972 emel: feerism@gmail.com wechatid:feerism

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam