APARTMENT/HOMESTAY MUSLIM TANAH RATA CAMERON HIGHLANDS

PERINGATAN!

Jangan sesekali buat bayaran kepada pihak yang anda tidak kenali melalui telefon. Pastikan ada dokumen yang sah sebelum anda membuat deposit kepada pemilik rumah atau bilik. Pihak RumahSewa.Com tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian yang berlaku. Laman web ini adalah perkhidmatan percuma. Sekiranya anda rasa ditipu sila buat laporan polis dengan segera, Sila berhati-hati.

Publish date: November 16, 2012 4:46 pm
Contact Name: cikgu anies
Price: RM250
Region: Pahang
Location: tanah rata,cameron highlands
Phone: 016-4215669 / 019-5088280
Tags: ,

APARTMENT/HOMESTAY MUSLIM TANAH RATA CAMERON HIGHLANDS APARTMENT/HOMESTAY MUSLIM TANAH RATA CAMERON HIGHLANDS APARTMENT/HOMESTAY MUSLIM TANAH RATA CAMERON HIGHLANDS APARTMENT/HOMESTAY MUSLIM TANAH RATA CAMERON HIGHLANDS

Apartment ini terletak di Tanah Rata. Bermula dari ground floor sehingga tingkat 3. Berdekatan dengan tempat-tempat menarik seperti Ladang Bharat Tea Cameron, stesen Mardi, padang, taman permainan, ladang mini strawberry Muslim, pasar malam dan banyak lagi.

Kemudahan:

– 3 bilik tidur
– 2 bilik air
– Boleh masak
– Ada TV dan Astro
– Peralatan asas masak disediakan
– Ada dapur, gas dan pinggan mangkuk juga
– Water filter dan seumpamanya

Kawasan apartment juga berdekatan dengan bank, klinik, pejabat pos, kedai runcit, kedai makan Muslim, shopping centre, balai polis, hospital, dobi, dll.

** Untuk Muslim Sahaja **
** www.muslimcameronhomestay.blogspot.com **
** 016-4215669 / 019-5088280 **

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam